Condicions i reserves

CONDICIONS / RESERVES

Qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres

CONDICIONS

Reserva mínima:
Dues nits, tan apartaments com habitacions.

Pagaments:
Per a confirmar la reserva cal abonar el 25% de l’import de l’estància a compte .
L’import restant a pagar haurà d’abonar-se en el moment de l’arribada, en efectiu, transferència o bizum. En aquest mateix moment, es signarà el contracte de lloguer que també us servirà com a comprovant de pagament.
També s’haurà d’abonar la taxa turística per Allotjaments de Turisme Rural, la taxa turística serà de 0,50 € per nit per persona major de 16 anys. Amb un màxim de 7 nits.
Quan el client abandoni la casa abans de la data fins a la qual la tenia reservada, haurà d’abonar l’import total pels dies que resten d’estada.
En cas de cancel·lació anticipada amb menys de 7 dies no reemborsem l’import abonat.
En el cas de voler anular la reserva, sempre que ens ho comuniqueu amb 7 dies d’antelació, us tornarem tot el import.

Covid 19:
S’abonarà el 100% del seu pagament de la reserva, sempre que el motiu aquest relacionat amb la Pandèmia (Covid 19), tant si és per restriccions de mobilitat com si hi hagués algun viatger afectat per la malaltia (aportar informe/document acreditatiu).

Espai lliure de fum:
Està totalment prohibit fumar a l’interior de l’establiment.

Nombre total de persones:
Els nens menors de 2 anys no paguen ja que comptem que dormen en bressol i no els comptem com a plaça ocupada. El bressol és gratuït.
A partir dels 2 anys és quan comptem que ja necessiten un llit normal per a dormir, i els comptem per a tenir en compte la capacitat màxima de la casa com una plaça més.
No es permet que hi hagi un nombre superior de persones a l’establert en la confirmació de la reserva. En cas de ser més persones puntualment, cal avisar-ho en el moment de fer la reserva.
Si al final sou més persones de les previstes inicialment, i la capacitat màxima de la casa ho permet, podem actualitzar-vos la reserva i tornar-vos a enviar la confirmació de reserva amb el nombre actualitzat sense cap problema.
La ocupació de l’allotjament es limitarà al nombre de persones que s’indiquen en el contracte, comptant també els nens (que vagin sense el seu propi llitet i tinguin més de 2 anys) com persones a efectes de l’ocupació. El propietari o persona responsable de l’allotjament podrà impedir l’entrada a l’allotjament en cas d’excedir el nombre permès. Si es detecta que durant l’estança hi ha un nombre superior de persones a l’autoritzat quedarà automàticament cancel·lada la reserva, podent procedir al desallotjament de la casa.

Neteja:
A la sortida, heu de deixar la casa en les mateixes condicions d’ordre en què l’heu trobat i llençar totes les escombraries generades. Nosaltres després, fem una neteja a fons per tal de deixar-la preparada pel següent client.
Si la vostra estada és superior a 2 setmanes, incloem canvi de llençols cada 7 dies y canvi de tovalloles cada 3 dies.

Horari de descans:
Demanem un comportament adequat i formal cap als veïns de la mateixa comunitat, respectant l’horari de descans (de 23.00 h a 10.00 h)

S’ha de tenir en compte que es un poble molt tranquils, i s’ha de respectar als veïns. En cas de negligència o comportament inadequat ens reservem el dret d’anular el contracte de lloguer amb efecte immediat i sense previ avis. Planominguero no tindrà la obligació de tornar l’import del lloguer pagat per el client. Per al benestar dels veïns no es permet la realització de festes tipus “discoteca”, portar aparells de música externs (inclosos els bafles) a la casa, col·locar altaveus, ni posar música a l’exterior dels allotjaments.

Incidències:
Si durant l’estada es trenca alguna cosa o ocorre algun mal a l’apartament haurà d’avisar tan aviat com sigui possible, i mai esperar al dia de la sortida.

Mascotes:
S’admet una mascota per apartament amb la condició que no pot quedar-se sola a l’apartament en cap moment. Seran responsables dels danys que puguin ocasionar. Es cobraran 10 euros per dia.

CHECK IN/ CHECK OUT

L'hora d'arribada és a partir de les 14 hores i la de sortida a les 11 hores. En el cas que l'hora d'arribada sigui posterior a les 20 hores posi's si us plau en contacte amb nosaltres.

Reserva avui la teva habitació o apartament

CARACTERÍSTIQUES

Parking

Parquing privat a la mateixa casa. També hi ha fàcil aparcament al carrer.

Entrada privada

Totes les habitacions i apartaments tenen la seva clau, i l'horari d'accés independent.

TV

Televisió als apartaments i en algunes de les habitacions.

Vistes

Vistes a la Vall de Boí, a les pistes d'esqui i al poble de Taüll.

Bany complert

Bany amb finesta a l'exterior, i amb banyera. A cada habitació.

Familiar

Per pasar uns dies en familia.

Wifi

A gran part de la casa.

Guarda skis

Tenim un espai on podràs deixar el teu equip.

Cuna per a bebè

Tenim cunes per si vens amb el teu bebè.

Fum

Espai lliure de fum.

La nostra estada va ser increïble. Simplement perfecte. Ja planejem el nostre proper viatge de tornada!
Emma Adrover
El millor de Taüll! Ens van tractar molt bé. Molt recomanable. Son molt propers. Per repetir!
Sònia Menal

Tens alguna pregunta?